Известие

Collapse
No announcement yet.

мнението и за парктроник ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мнението и за парктроник ?

Според вас 155-цата има ли нужда от парктроник ?
    Last edited by hsr; d.m.y г., 09:50.
    Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Първоначално публикувано от andreti Покажи съобщение
    Колега какъв е този странен въпрос ?!? все едно да питаш има ли нужда от климатик ,ел.стъкла музика или бас каса и тем подобни екстри . В този ред на мисли може да питаш дали има нужда от коли
    Отговора на този въпрос ще намериш по лесно ако се запиташ сам ти имаш ли нужда от парктроник и подобно питане не е за този раздел щеше да е за тук ако питаш как да си го сложиш.
    П.С: Една кола има нужда от гуми, спирачки ,светлини ,масло,гориво ,редовни документи и подръжка всички останали нужди(прищевки) са на собственика и.
    Last edited by dimo; d.m.y г., 13:38.
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

странен въпрос...
      мисля, че всеки сам преценява, дали може да се справи с паркирането, а не дали 155-та конкретно има нужда от парктроник...
      ЗКУ-то решава въпроса...
      AR 155 2.0 16V Never Forget You
      AR 166 2.4 JTD

Comment

За мен парктроника е излишна екстра, но аз усещам габаритите на колата и при маневри доближавам другите коли на 10-15см без да ги цункам, а това не става с година, две зад волана.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Според мен, човека пита дали има добра видимост при паркиране със 155-цата. Защото има коли, които са отваратителни и колко и да свикваш и натрупваш опит, все не се вижда назад като хората и паркирането е по-трудно.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Факт е, че 155-цата е отвратителна за маневри, но всичко е въпрос на свикване все пак. Към автора на темата - вместо да даваш пари за парктроник, по-добре налей малко бензин и отиди на полигон да се поупражняваш в паркиране на огледала. Парктроникът може да се счупи, а уменията ти ще останат.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Правилно,всичко е до усет.Но от време на време се доверявам и на парктроника.

Comment

исках просто да видя какво ви е мението по въпроса , защото 155-цата колкото и да я осещаш назад има слаба видимост толкова и е випната задницата , че неможе да се види каде сваршва багажника камоли бронята
                Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Comment

да!

отделно е по-гот с камера да е отзад ма няма

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

За това са страничните огледала тираджиите като паркират да не гледат на зад.
                    Слагай смело все пак помага докато свикнеш, а в лошо време дъжд, сняг, тъмно е идеален .Все пак и назад и на пред карай внимателно защото човешкият фактор е доминиращ при повечето автопроизшествия.
                    Last edited by dimo; d.m.y г., 14:21.
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Разбира се,че има! Незнам екстра,която да е напълно излишна

155 2.5 V6
                      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Аз също за сега паркирам на огледала и съм посвикнал,но определено съм запланувал инсталирането на парктроник.Брат ми онзи ден си взе за неговата Лагуна от сервиза на Рено за 92лв с 4 сензора и огледало/там се виждат данните от сензорите/.Той и до сега си иамше де и съм паркирал с него няколко пъти и доста пмага вечерно време.По добре полезни джаджи и електроники отколкото нови брони и боя и разправии.

не дейте да увиквате момчето де,все пак не всички караме камиони и сме тираджии ,а и някой път се разсейваме/мъже сме все пак./А и някой дами преди нас се ориентираха и си сложиха такива глезотиикиз
                        да им помагат със ЗАДНАТА.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                          да!

отделно е по-гот с камера да е отзад ма няма
                          има разбира се с камера поне в Сливен се предлагат. камерата се слага на адното стъкло и си гледаш на телвизорчето - цялата екстра е около 150-170 лв. но не повече !
                          Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Comment

Working...
                          X